ЖИТТЯ

Смертельна ДТП на Переяславщині: автомобіль збив жінку та її внука

На Переяславщині сталася смертельна ДТП. Авто збило двох людей, жінка загинула.

23 жовтня близько 16:50 у Циблях (Циблівська ТГ) на вулиці Юнатів автомобіль ЗАЗ збив двох людей: 75-річну жінку та 6-річну дитину. Постраждала загинула на місці. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

Правоохоронці встановили, що водій 1989 р.н. із села Вінинці (Циблівська ТГ) на авто ЗАЗ здійснив наїзд на жительку Цибель 1948 р.н., яка разом зі своїм онуком 2017 р.н. їхала на велосипеді у зустрічному напрямку. У результаті ДТП жінка загинула на місці, а дитину із закритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку, саднами обличчя та забоєм гомілки госпіталізували до Переяславської БЛІЛ.

Відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило до загибелі кількох осіб). Водія авто затримали.

Нагадаємо, що 20 жовтня у Переяславі чоловік стріляв по автомобілю та погрожував предметом, схожим на гранату. Деталі – тут.

Фото надали у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору