ЖИТТЯ

Жителів Переяславщини ошукують на десятки тисяч гривень: які випадки зафіксували останнім часом

Як минуло 22 та 23 жовтня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 22 та 23 жовтня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 45 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

22 жовтня, 10:27. Переяслав. Жінка поскаржилась, що у кафе, яке розміщується на першому поверсі житлового будинку, із самого ранку починають ходити відвідувачі та лунає музика. Коли правоохоронці прибули на місце події, заявниця сказала, що звернулася передчасно, поліції не потребує.

13:39. Улянівка (Ташанська ТГ). Заявниця повідомила, що із її банківської картки шахраї зняли 58 тисяч гривень. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

22:07. Переяслав. Чоловік поскаржився, що його донька постійно вживає алкоголь та не доглядає за своїми малолітніми дітьми. За цим фактом триває перевірка.

23 жовтня, 8:03. Дівички (Дівичківська ТГ). Заявник повідомив, що йому погрожують таксисти через те, що припаркувався на їхнє місце та очікує пасажира. Зрештою ситуацію врегулювали мирно.

10:36. Переяслав. Жінка повідомила, що знайомий чоловік викрав з її будинку мобільний телефон. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

17:50. Переяслав. Чоловік поскаржився, що дружина викрала його авто Chery Elara. За цим фактом поліціянти склали адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

18:24. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Чоловік повідомив, що до нього зателефонували невідомі та сказали, що його банківську картку зламали. Мовляв, для того, щоб зберегти гроші, потрібно перерахувати їх на інший рахунок, а потім їх повернуть. Він це й зробив. Проте гроші ніхто не повернув – чоловіка ошукали на 29 тисяч гривень. За цим фактом триває перевірка.

21:15. Переяславське (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що п’яний чоловік на авто в’їхав у паркан. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

21:26. Переяслав. Жінка повідомила, що на сайті “ОЛХ” виставила оголошення про продаж книг. Згодом їй написав “покупець” та надіслав посилання про нібито оплату за товар. Заявниця перейшла за ним та ввела дані своєї банківської картки для “верифікації”. Після цього у неї з рахунку зникло 22 тисячі 213 гривень 52 копійки. За цією справою триває перевірка.

Також за дві доби поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі, по одній у Гланишеві (Переяславська ТГ) та Пристромах (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 23 жовтня у Циблях (Циблівська ТГ) сталася смертельна ДТП. Автомобіль збив двох людей. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору