ЖИТТЯ

Вистава, ляльки-мотанки та гирьовий турнір: які дійства влаштують цього тижня у Переяславі

Благодійна виставка, турнір та вистава. Як цікаво провести найближчі дні у Переяславі?

У Переяславі цього тижня можна завітати на виставу “На перші гулі”, відвідати благодійну виставку-продаж ляльок-мотанок та тренінг із нейрографіки. А у суботу в спортзалі університету проведуть традиційний всеукраїнському турнір із гирьового спорту “Переяславська осінь”. Інформатор зібрав актуальні анонси на 24-28 жовтня.

ВИСТАВКА-ПРОДАЖ “ПІСНЯ МОЄЇ ЛЯЛЬКИ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (мистецька галерея)

Коли: 24 жовтня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Завітайте на благодійну виставку-продаж ляльок-мотанок “Пісня моєї ляльки” від майстрині Тетяни Бількевич.

НЕЙРОГРАФІКА “ТІНЬ ЯК РЕСУРС”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 25 жовтня, 18:00

Ціна: безкоштовно, за попередньою реєстрацією

У молодіжному центрі “Зустріч” продовжують цикл тренінгів “Тінь як ресурс”. На черговому занятті ви навчитесь зцілювати та приймати свої “тіні” за допомогою нейрографіки. Пройшовши весь цикл тренінгів, ви віднайдете гармонію у стосунках із собою та рідними, отримаєте заряд енергії, яка була заблокована в “тінях”.

ВИСТАВА “НА ПЕРШІ ГУЛІ”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 27 жовтня, 17:00

Ціна: безкоштовно

У другому корпусі ЦКМ покажуть виставу “На перші гулі” від народного аматорського театру будинку культури села Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ).

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТУРНІР іЗ ГИРЬОВОГО СПОРТУ

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі (спортивний зал)

Коли: 28 жовтня, 10:00

Ціна: безкоштовно

У спортзалі університету проведуть вже шостий традиційний ввсеукраїнський турнір із гирьового спорту “Переяславська осінь” пам’яті почесного працівника фізичної культури та спорту України Бориса Сонька. О 10:00 розпочнеться реєстрація учасників, а о 12:00 – самі змагання. Визначатимуть кращого у вправі “Гвардійський ривок”.

Нагадаємо, що вболівальники та представники команд визначили найкращого футболіста Переяславщини у 2023 році. Ним став Павло Лисенко із “Переяслава”.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору