ЖИТТЯ

Павло Лисенко став найкращим футболістом Переяславщини у 2023 році

Павло Лисенко – найкращий футболіст Переяславщини у 2023 році. Так вирішили вболівальники та представники команд.

Півзахисник “Переяслава” Павло Лисенко став найкращим футболістом Переяславщини у 2023 році. Його визнали кращим три із семи команд, які брали участь у цьогорічному чемпіонаті. А у підсумковому голосуванні його підтримали більше вболівальників, аніж півзахисника дівичківського “Дніпра” Павла Товкача. Про це повідомляє Інформатор.

Читайте також:

“Переяслав” провалив сезон: у чемпіонаті посів п’яте місце із семи команд, дозволивши випередити себе не лише “Дніпру”, Вовчкову (Переяславська ТГ) та “Матадору” (Дем’янці), а ще й Мирному (Вороньківська ТГ). Однак сказати, що у цьому є вина Павла Лисенка, ніяк не можна. Навпаки, він робив усе від себе залежне, щоб цього не трапилося.

Майже все перше коло Павло Лисенко пропустив через важку травму. Повернувся на поле готовим не на 100 відсотків, оскільки навіть не міг використовувати свій головний козир – потужний удар. Тобто неочікуваних “гармат” із будь-якої точки поля вже практично не було. Зате вийшли на перший план інші якості цього півзахисника: непоступливість, бачення поля, відчуття гри, пас. І що б ви думали? При всьому цьому Лисенко не став менше забивати. Буквально за одне коло він забив 7 м’ячів – стільки ж, як нападник та капітан його команди Владислав Столяренко за весь чемпіонат.

Тобто за всіма індивідуальними показниками Павло Лисенко провів видатний сезон, хоч і неповний. Єдиним же його недоліком став командний результат. Однак на те він і лідер на полі, щоб робити цей результат якомога кращим. Та й неігрові лідерські якості підтягнути не завадить – все ж Лисенко здатен бути прикладом для партнерів у всьому.

Зазначимо, що друге місце у боротьбі за звання найкращого футболіста сезону посів Павло Товкач, а третє – Олег Розовик із Вовчкова. Близько до трійки лідерів були Артем Килипенко, Петро Висоцький та Ілля Западнюк із “Дніпра”, Максим Федоренко та Владислав Петровський із Вовчкова.

Павло Лисенко ж невдовзі отримає трофей найкращому футболісту Переяславщини 2023 року. Також ви зможете прочитати на сайті Інформатора інтерв’ю із ним.

Нагадаємо, що цьогоріч чемпіонат Переяславщини з футболу виграв “Дніпро”. “Матадор” же забрав традиційний кубок.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору