ЖИТТЯ

У Переяславі чоловік стріляв по автомобілю та погрожував предметом, схожим на гранату: його затримали

У Переяславі чоловік стріляв із саморобної рушниці та погрожував гранатою. Його затримали правоохоронці.

20 жовтня у Переяславі на березі річки Дніпро на території рибацької бази під час раптово виниклого конфлікту 50-річний чоловік у стані алкогольного сп’яніння вистрілив із саморобної рушниці у бік автомобіля 37-річного чоловіка. Таким чином пошкодив двері з боку водія. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку Бориспільського районного управління поліції.

Потім порушник прикладом зброї розбив вікна автівки, викинув рушницю у річку та почав погрожувати присутнім предметом, схожим на гранату. Ніхто не постраждав.

Працівники групи реагування патрульної поліції переяславського відділу затримали цього раніше судимого правопорушника на місці події. Його помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень). Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 21 жовтня у Переяславі авто збило пішоходів, постраждалих госпіталізували. Деталі – тут.

Фото: Facebook-сторінка Бориспільського районного управління поліції

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору