ГРОШІ

У якому супермаркеті Переяслава купувати вигідніше: порівнюємо ціни у жовтні

У Переяславі працюють супермаркети чотирьох мереж: “АТБ”, “Фора”, “ЕКО-маркет” і “ЛотОК”. Де купувати вигідніше у жовтні?

Ми знову вирушили на вивчення актуальних цін у супермаркетах Переяслава. Інформатор дізнався актуальні ціни на типовий споживацький кошик наприкінці жовтня. У нього ввійшли куряче філе, тушка хека, молокосметана, оліякартопля, помідори, огірки, морква, капуста, цибуля, апельсини, лимони, цукордесяток курячих яєць, твердий сир та вершкове масло. У дослідження ми не вносили акційні ціни.

ВИСНОВОК

Найбюджетнішим з нашого переліку став “АТБ” (951,02 грн), за ним йде “ЕКО-маркет” (973,82), далі – “Фора” (1071,64). Найвищі ціни у магазині “ЛотОК” (1084,20). Найдоступнішими товарами цього разу виявились картопля, капуста, морква та цибуля. Найбільше потрібно заплатити за м’ясо та рибу.

Нагадаємо, що на недільному базарі у Переяславі продавали багато чагарникових айстр, гарбузів та яблук. Репортаж – за посиланням.

Яна Малишко

Фото: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору