ЖИТТЯ

Інформатор вихідного дня: фільм “Секрет” дарує надію, що позитивні думки змінюють життя на краще

Драматичний фільм “Секрет” дарує надію, що позитивні думки і справді змінюють життя. Розповідаємо про нього детальніше.

У рубриці “Інформатор вихідного дня” ми продовжуємо розповідати про цікаві фільми, мультфільми, серіали та книги. Наша журналістка нещодавно подивилася американський драматичний фільм “Секрет” (2020) від режисера Енді Теннанта, заснований на однойменній книзі Ронди Бірн.

Події розгортаються у Новому Орлеані. На початку фільму глядача знайомлять із Мірандою Веллс – молодою вдовою, що самостійно виховує трьох дітей та перебуває у скрутному матеріальному становищі. Після загибелі чоловіка жінку переслідують багато труднощів. Чи не останньою краплею стає потужний шторм, що значно шкодить і так її зламаному будинку. Міранда втомилася від усіх проблем, що звалилися на неї, вона постійно чекає гіршого. Тим часом чоловік на ім’я Брей Джонсон реєструється в місцевому готелі, у нього є важлива посилка для жінки, що значно змінить її життя.

Через цікаві збіги обставин чоловіку так і не вдається віддати важливі документи. Проте він всіляко починає допомагати Міранді, а вже за найближчі кілька днів кардинально змінює життя всього сімейства. Брей стверджує, що всі думки є матеріальними. І справді, відбувається низка подій, що всіляко це підтверджують. Водночас у житті героїні відбуваються кардинальні зміни: вона стає нареченою свого боса, з яким вже кілька років мала стосунки. Майбутнього чоловіка Міранди неабияк тривожить загадковий Брей та його наміри допомогти, проте той у свою чергу запевняє, що не має романтичних намірів щодо жінки, а просто допомагає їй.

Згодом глядачу показують історію і самого Брея, у якого не склалося особисте життя. Він збирав гроші на утримання великої родини, а в результаті його колишня створила її з іншим. Також герой пережив старшу авіакатастрофу, у якій загинув чоловік Міранди, і він був єдиним, хто у ній вижив. Саме це і пояснює його позицію та віру у те, що всі збіги невипадкові. Протягом фільму чоловік намагається дати відповідь на вічне запитання, що турбує багатьох: “Чи справді погані думки можуть привести до хорошого?”. Стрічка спонукає до роздумів і запитань до себе: чого ми справді хочемо, очікуємо і мріємо?

Загалом фільм дуже простий. У ньому ньому немає аплутаної сюжетної лінії, кінцівку можна передбачити із самого початку. Можливо, саме через це стрічка не отримала гідного схвалення серед глядачів. Проте вона дуже добра і підійде для перегляду у дружньому чи сімейному колі. Ця історія дарує надію, що позитивні думки справді змінюють життя. Якщо дивитися “Секрет” уважно та перейматися історією героїв, то ви отримаєте дуже гарні враження.

Нагадаємо, що минулого тижня в рубриці “Інформатор вихідного дня” наша журналістка розповіла про фільм “Довбуш”. Матеріал читайте тут.

Валерія Бобровська

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору