ЖИТТЯ

У молодіжну раду Переяслава набирають нових учасників: як долучитися

Молодіжна рада Переяслава запрошує нових учасників. Як долучитися?

Молодіжна рада Переяславської громади відкриває набір нових членів. Це можливість приєднатися до активної команди тих, хто вже зараз творить молодіжну політику. Головними перевагами цього є розвиток лідерських навичок, співпраця з громадськістю та реалізація власних проєктів. Про це повідомили на сторінці молодіжної ради у Facebook, передає Інформатор.

Молодіжна рада Переяславської територіальної громади – це платформа для того, щоб молодь, могла висловити свої ідеї, долучитися до прийняття важливих рішень та спільно з іншими активними громадянами реалізувати проєкти, спрямовані на покращення молодіжної політики громади.

Приєднатися до неї можуть всі охочі віком від 14 до 35 років, які мають бажання активно долучитися до громадського життя, працювати в команді та сприяти розвитку молодіжних ініціатив. Щоб стати членом молодіжної ради, достатньо заповнити електронну форму за посиланням.

Термін подачі заявок – до 12 грудня. Відібраним кандидатам повідомлять про рішення після закінчення терміну прийому реєстрацій.

Нагадаємо, що у молодіжному центрі “Зустріч” триває ремонт. Що там зміниться, дивіться у відеосюжеті.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору