ЖИТТЯ

Благодійні концерти, тренінги та презентація книги: як провести цей тиждень на Переяславщині

На Переяславщині цього тижня проведуть різні заходи. Куди можна сходити?

Протягом тижня на Переяславщині проводитимуть цікаві та корисні заходи. Із 13 по 18 листопада ви маєте змогу відвідати благодійні концерти, виставку, цікаві тренінги та презентацію книги. Інформатор зібрав актуальні анонси, щоб ви вибрали те, що до вподоби.

ВИСТАВКА “НА РАДІСТЬ ЛЮДЯМ”

Де: Мистецька галерея Переяславського центру культури та мистецтв

Коли: з 9 по 22 листопада

Ціна: безкоштовно

У мистецькій галереї Переяславського центру культури та мистецтв відкрили виставку “На радість людям” Василя Шелігацького, учня відомої художниці світового рівня з Київщини Марії Примаченко. Експонуватиметься вона до 22 листопада.

БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ ГУРТУ “ДРАБАДАН”

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі, актова зала

Коли: 13 листопада, 18:00

Ціна: безкоштовно, за будь-який донат

У актовій залі університету з благодійним концертом виступить переяславський рок-гурт “Драбадан”. Всі кошти, зібрані під час виступу, передадуть барабанщику групи Володимиру Бурлаку, який зі своїм підрозділом захищає Україну на східному напрямку.

КВЕСТ “У ПОШУКАХ СКАРБІВ”

Де: Переяславський ЦПТО, вул. Професійна, 5

Коли: 14 листопада, 12:00

Ціна: безкоштовно

Молодіжний простір “Зустріч”проведе для учнів ЦПТО цікавий квест під назвою “У пошуках скарбів”. Захід розрахований на вікову категорію 15-18 років.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ ТА ЗУСТРІЧ З АВТОРОМ АНДРІЄМ МАКСИМЧУКОМ

Де: Зала засідань Переяславської міської ради

Коли: 15 листопада, 10:00

Ціна: безкоштовно

Переяславська публічна бібліотека запрошує до зали засідань міськради на презентацію книги “Подорож Україною та чарівний дракон”. Там можна буде поспілкуватися з її автором, військовослужбовцем Андрієм Максимчуком (псевдонім – Макс ван Форсайд).

ТРЕНІНГ “ТІНЬ ЯК РЕСУРС”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (перший корпус)

Коли: 15 листопада, 18:00

Ціна: безкоштовно, за попередньою реєстрацією

Психологиня Альона Іващенко проведе тренінг “Тінь як ресурс”. На занятті ви будете зцілювати та приймати свої “Тіні” за допомогою нейрографіки. Організатори зазначають, що, пройшовши весь цикл тренінгів, ви віднайдете гармонію у стосунках з собою та рідними, отримаєте заряд енергії, яка була заблокована в “Тінях”.

ЗАНЯТТЯ “ЯК ОБРАТИ ПРОФЕСІЮ?”

Де: Переяславський академічний ліцей імені Володимира Мономаха (колишня ЗОШ №7)

Коли: 17 листопада, 14:00

Ціна: безкоштовно

Альона Іващенко проведе цікавий та актуальний захід “Як обрати професію?”. Організатори ставлять за мету допомогти кожному зорієнтуватись у світі професій та наблизитись до усвідомлення свого призначення.

КОНЦЕРТ НА ПІДТРИМКУ ЗСУ

Де: Будинок культури села Ташань (Ташанська ТГ)

Коли: 17 листопада, 15:00

Ціна: безкоштовно, за будь-який донат

До Ташані із концертною програмою, що спрямована на підтримку ЗСУ, завітає Народна артистка України, співачка, композиторка та телеведуча Алла Попова разом із Заслуженим артистом України, шоуменом, актором та виконавцем власних пісень Олександром Зайченком.

КОНЦЕРТ АНСАМБЛІВ “ДЕМ’ЯНЧАНКА” ТА “МАЛЬВИ”

Де: Будинок культури села Дем’янці (Переяславська ТГ)

Коли: 18 листопада, 17:00

Ціна: безкоштовно

У Дем’янцях до Дня сільського господарства відбудеться концерт за участі народних аматорських ансамблів “Дем’янчанка” та “Мальви”.

Нагадаємо, що 10 листопада до Переяслава приїздив громадсько-політичний діяч Олег Симороз. Про що він розповідав, читайте за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору