ЖИТТЯ

Погода на 17 листопада: у Переяславі температура коливатиметься від 1 до 3 градусів тепла

У Переяславі буде хмарно з проясненнямиМаксимальна температура – 3 градуси.

У п’ятницю, 17 листопада, у Переяславі протягом всього дня буде хмарно з проясненнями. Мінімальна температура повітря буде вранці та пізно ввечері – 1 градус тепла. Максимальна пообіді – 3 градуси вище нуля. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на sinoptik.

Швидкість вітру – 1-5 м/с. Вологість повітря коливатиметься між 66 та 93 відсотками протягом доби. Тривалість дня 17 листопада – 8 годин 58 хвилин. Завтра день буде на 3 хвилини коротшим, ніж сьогоднішній. Світанок настане о 7:08, а захід – о 16:09.

Цікаво, що максимальну температуру цього дня зафіксували у 2002 році – 16,7 градуса тепла, а найнижчу в 1902-му – 15,6 градуса морозу.

Народні прикмети:

17 листопада, боячись нечистої сили, люди намагалися нікуди з дому не виходити. Наші пращури помітили: якщо снігу надує, то в наступному році хліба прибуде. Також звертали увагу на качок: якщо їх багато залишалося зимувати, зима очікувалася теплою.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору