ЖИТТЯ

Наркотики, шахрайство та проникнення до будинку: як минули 19 та 20 листопада для поліції Переяслава

Як минули 19 та 20 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 19 та 20 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 42 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

19 листопада, 8:33. Переяслав. Надійшло повідомлення, що між автомобілями Volkswagen та Chevrolet сталась ДТП. Ніхто не постраждав. Водії розібралися самостійно.

20 листопада, 9:09. Вовчків (Переяславська ТГ). Жінка повідомила, що після спілкування по телефону з невідомим у неї з картки зняли 4 тисячі 250 гривень. За цією справою відкриють кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 (Шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операцій з використанням електронно-обчислювальної техніки).

12:22. Студеники (Студениківська ТГ). Заявниця повідомила, що до будинку сусідів, які зараз за кордоном, через вікно хтось проник та перевернув речі. За цим фактом триває перевірка.

14:50. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що перейшла за посиланням на сайт оголошень, яке їй надіслав “продавець”, написала дані своєї банківської картки та втратила 3 тисячі 840 гривень. Поліціянти проводять перевірку.

15:34. Циблі (Циблівська ТГ). Правоохоронці виявили у чоловіка 2001 р.н. білу порошкоподібну речовину, зовні схожу на амфетамін. Викликали слідчо-оперативну групу. Наркотичний засіб вилучили. За цим фактом відкриють кримінальне провадження за статтею 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

21 листопада, 1:01. Переяслав. На блокпосту патрульні зупинили чоловіка 1982 р.н., якого розшукує Канівський ТЦК. Про це повідомили ініціатора розшуку та вручили ухилянту повістку.

Також за дві доби поліція зареєструвала шість смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків): три у Переяславі та по одній у Єрківцях (Дівичківська ТГ), Семенівці (Студениківська ТГ) та Світанку (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 17 листопада у Переяславі п’яний чоловік стукав в паркан церкви та лаявся на перехожих. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору