ЖИТТЯ

Жінка була не мертвою, а сильно п’яною: люди вирішили, що виявили труп за магазином у Переяславі

Як минуло 21 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 21 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 27 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

8:33. Переяслав. Правоохоронці зупинили чоловіка 1983 р.н., якого розшукував перший відділ Бориспільського РТЦК та СП. Його доставили до військкомату.

9:05. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Ford та Renault Megane. Ніхто не постраждав. Водії розібралися самостійно.

9:58. Пологи-Вергуни (Ташанська ТГ). Заявник повідомив, що з його домогосподарства викрали електролічильник. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

11:39. Переяслав. Жінка повідомила, що хтось з її банківської картки зняв 3 тисячі 283 гривні. За цією справою відкриють кримінальне провадження за статтею 190 (Шахрайство).

14:14. Переяслав. Надійшло повідомлення, що під час комендантської години побили чоловіка 1983 р.н. Його госпіталізували до лікарні із закритим переломом двох ребер. Правоохоронці проводять перевірку та встановлюють обставини події.

16:00. Студеники (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив поліції, що у 2013 році його донька припинила з ним спілкуватися, змінила місце проживання та не повідомляє про теперішнє. За цією справою проводить перевірку поліцейський офіцер громади.

16:34. Переяслав. Поліції повідомили, що за магазином виявили труп 52-річної жінки, яка зловживала алкоголем. Ця інформація не підтвердилася. Відомо, що жінка жива, але була у сильному алкогольному сп’янінні.

18:37. Переяслав. Від посадової особи міської ради надійшло повідомлення, що інша посадова особа міськради 1971 р.н. публічно “закликала до насильницької зміни та повалення конституційного ладу, а також захоплення державної влади в Україні”. За цим фактом дільничий офіцер громади проводить перевірку.

20:04. Переяслав. Заявник поскаржився, що шахраї зламали його акаунт у Viber та від його імені просили гроші. За цією справою триває перевірка.

Нагадаємо, що 20 листопада сталася смертельна ДТП неподалік Переяслава, Renault в’їхав у дерево. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору