ЖИТТЯ

Через негоду навчальні заклади Переяславської громади працюватимуть дистанційно

Через негоду навчальні заклади Переяславської громади переходять на дистанційну форму навчання. Садочки продовжать працювати у звичайному режимі.

Із понеділка, 27 листопада всі навчальні заклади Переяслава працюватимуть дистанційно. Відповідне рішення надійшло від обласної комісії з ТБ та НС. Офіційно повідомив про це голова Переяславської ТГ Вячеслав Саулко у Facebook, зазначає Інформатор.

“У зв’язку з погіршенням погодних умов, від завтра навчальні заклади громади переходять на дистанційне навчання. Садочки продовжать працювати у звичайному режимі”, – йдеться у повідомленні.

“Вчергове закликаю дбати про власну безпеку й без вагомої причини не покидати помешкання. Особливо звертаю увагу автовласників! На дорогах можлива ожеледиця й ускладнення руху. Наші комунальники вже працюють над ліквідацією наслідків негоди!”, – зазначив Саулко.

Нагадаємо, що у Переяславі провели мітинг-реквієм до 90-х роковин Голодомору 1932-1933 років. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору