ГРОШІ

Скільки коштує житло на Переяславщині: актуальні ціни у листопаді

На Переяславщині є вибір квартир та будинків, які можуть стати вашим житлом. Пропонуємо вибірку з кількох із них.

Взимку особливо хочеться перебувати у безпечному, комфортному та затишному місці. Для більшості – це свій дім. Саме вдома ми відчуваємо фізичний та душевний спокій. Проте, якщо ви й досі у пошуку свого ідеального гніздечка, то кілька актуальних варіантів житла на продаж на Переяславщині станом на кінець листопада для своїх читачів підібрав Інформатор. Дослідили для цього ресурс olx.

БУДИНОК У ПЕРЕЯСЛАВІ

У Переяславі на Підварках продається затишний будинок. Побудований з екологічно чистої якісної цегли. Утеплений зовні. Є світло, індивідуальне газове опалення, бойлер для гарячої води. Також збережено пічне опалення. Туалет і ванна обкладені плиткою. У дворі є цегляний гараж та сарай, вхідний сухий льох. Земельна ділянка – 10 “соток”. Меблі залишаються в подарунок для нових власників.

У Переяславі продають затишний будинок

У будинку 4 кімнати

Меблі залишаються новим власникам

Розміщення: Переяслав

Площа: 86 кв. метрів

Кількість кімнат: 4

Ціна: 1 мільйон 304 тисячі 640 гривень

БУДИНОК У ЄРКІВЦЯХ 

На Переяславщині у селі Єрківці (Дівичківська ТГ) продається великий триповерховий будинок. Фасад утеплений за допомогою системи “Термодім”. У будинку велика кухня-їдальня, два санвузли. Усі приміщення облаштовані меблями, які залишаються новим власникам. Гарний варіант для великої сім’ї. З комунікацій підведені трифазне електропостачання, вода (свердловина/центральна), комбіноване опалення (газовий/електричний котли). Також є охоронна сигналізація, супутникове телебачення. Будинок розташований на 25 сотках землі. Подвір’я обгороджене металевим парканом з двома в’їзними воротами. Є два гаражі та підсобні приміщення.

У селі Єрківці продається триповерховий будинок

У будинку є два санвузли

Ціна – 1 мільйон 630 тисячі 800 гривень

Розміщення: село Єрківці (Дівичківська ТГ)

Площа: 239 кв. метрів

Кількість кімнат: 5

Ціна: 1 мільйон 630 тисячі 800 гривень

ОДНОКІМНАТНА КВАРТИРА У ПЕРЕЯСЛАВІ

Квартира розміщується на 9 поверсі дев’ятиповерхового будинку. Зроблений капітальний ремонт даху. У квартирі одна кімната з виходом на засклений балкон. З балкона видніються чудові краєвиди на річку. Кухня – доволі простора, санвузол – роздільний. Проведено світло, воду та газ. Поряд з квартирою є магазини, школа, дитячий садочок, аптека, кафе, відділення банків.

У Переяславі продається однокімнатна квартира

У квартирі проведені світло, вода та газ

Санвузол роздільний

Розміщення: Переяслав

Площа: 35,9 кв. метра

Кількість кімнат: 1

Ціна: 887 тисяч 880 гривень

Нагадаємо, що раніше ми розповідали, де шукати роботу на Переяславщині наприкінці листопада. Перелік вакансій – за посиланням.

Підготувала Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору