ЖИТТЯ

Наркотики, шахрайство та ДТП: як минуло 30 листопада для поліції Переяслава

Як минуло 30 листопада на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 30 листопада до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:04. Вовчків (Переяславська ТГ). Жінка повідомила, що хтось з її картки зняв 6 тисяч 500 гривень та 200 доларів. За цією справою правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 (Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою).

13:41. Переяслав. Під час патрулювання поліціянти зупинили автомобіль Daewoo Nexia, водія 1979 р.н. якого розшукує переяславський військкомат. Його доставили до ТЦК.

14:04. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Škoda та Ford Focus. Ніхто не постраждав. Водії розібралися самостійно.

17:06. Переяслав. Чоловік повідомив, що 27 листопада замовив через інтернет двері до автомобіля та перерахував за них 4 тисячі 500 гривень, проте товар не отримав. За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство).

17:30. Хоцьки. (Циблівська ТГ). Заявниця повідомила, що її намагалися ошукати шахраї. Відправили фіктивне посилання, мовляв, на сайт ОЛХ, де потрібно було вказати дані банківської картки. Звернулася до поліції для інформування.

19:13. Переяслав. Поліціянти затримали чоловіка 1998 р.н, який сказав, що має при собі наркотичні речовини – амфетамін. Викликали слідчо-оперативну групу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Денисах (Ташанська ТГ) та Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 29 листопада житель Переяслава продав бензопилу, а матері сказав, що її викрали. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору