ЖИТТЯ

На Переяславщині у листопаді народилося 17 хлопчиків і лише 5 дівчаток

Зібрали детальну статистику народжуваності, смертності, а також найпоширеніші імена для дітей на Переяславщині. Дані із ДРАЦСу за листопад.

З 1 по 30 листопада у Переяславі народилося 22 немовлят, з яких 17 хлопчиків та 5 дівчаток (рік тому у листопаді також народилось 22 дітей). Найпоширеніших імен для дівчаток не було, адже всі були різні, не повторювались, для хлопчиків – Тимофій, Максим. Були й рідкісні імена – Леон, Нестор. Про це Інформатору розповіла начальниця відділу ДРАЦС у Переяславі Вікторія Литовченко.

За цей період шлюб уклали 32 пари (торік у цьому ж місяці було 40). Наймолодшими нареченими стали чоловік 2003 р.н. та дружина 2004 р.н., а найстаршими – чоловік 1957 р.н. та дружина 1961 р.н. Найбільша різниця у віці серед одружених пар – 23 роки (наречений 1959 р.н. та наречена 1982 р.н.). Розірвали шлюб три пари. Одна жінка змінила прізвище, інша – прізвище та по батькові.

Минулого місяця зареєстрували 83 смерті (44 чоловіки та 39 жінок). Найстаршою з померлих у Переяславі була 93-річна жінка, а наймолодшим – 25-річний чоловік. На території колишнього Переяслав-Хмельницького району найстаршою померлою була 93-річна жінка, а наймолодшим – 24-річний чоловік. Торік у листопаді смертей було на 10 більше.

Нагадаємо, що нещодавно ми розповідали, скільки коштує житло на Переяславщині. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору