ЖИТТЯ

ДТП на Переяславщині: після зіткнення двох автомобілів один злетів з дороги в дерево, є постраждалі

На Переяславщині зіткнулися два автомобілі. Один з них в’їхав у дерево.

5 грудня близько 11:30 на 38-му кілометрі траси Бориспіль-Дніпро біля села Дівички (Дівичківська ТГ) сталась ДТП. Зіткнулися дві автівки, одна – в’їхала у дерево. Дві жінки постраждали. Про це Інформатору повідомили у відділі поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП.

За попередніми даними відомо, що киянка 1987 р.н. на автомобілі Volkswagen Golf їхала в напрямку Переяслава, не переконалася в безпечності свого маневру та, намагаючись обігнати інший транспортний засіб, який їхав попереду, зіткнулася з автівкою Volkswagen Touareg під керуванням киянина 1970 р.н. Той їхав зустрічною смугою, здійснюючи обгін. Після зіткнення водійка Volkswagen Golf не впоралася з керуванням, виїхала на узбіччя та зіткнулася з деревом.

Жінку деблокували з авто працівники ДСНС. У неї – відкритий перелом гомілки, забій грудної клітки та закрита черепно-мозкова травма. Її пасажирка отримала забій грудної клітки та хребта, а також закриту черепно-мозкову травму. Їх госпіталізували до лікарні. З водієм Volkswagen Touareg все гаразд.

За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

Нагадаємо, що 3 грудня на Переяславщині автомобіль злетів у кювет та розбився. Деталі – тут.

Фото: Telegram-канал “Поліція на Київщині”

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору