ЖИТТЯ

Один складав на права, інший їхав у маршрутці: у Переяславі виявили кількох чоловіків, яких розшукує ТЦК

Як минуло 5 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 5 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

9:25. Переяслав. Заявник повідомив, що днем раніше ввечері хтось пошкодив кабелі в телефонній каналізації. За цим фактом триває перевірка.

11:25.  Переяслав. Надійшло повідомлення, що у сервісному центрі під час складання іспиту виявили чоловіка 1989 р.н., якого як ухилянта розшукує Бориспільський РТЦК та СП. Про це повідомили у військкомат.

13:01. Переяслав. Правоохоронці на 54-му кілометрі автодороги Бориспіль-Дніпро у маршрутці виявили ухилянта 1983 р.н. Про це повідомили у військкомат.

13:41. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Lanos та “Волга”. Зрештою водії розібралися у ситуації самостійно.

14:23. Переяслав. Жінка поскаржилася, що будівельники, які проводили ремонт в її будинку, вимагають додатково заплатити за виконання роботи. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

16:59. Переяслав. Чоловік повідомив, що хтось зняв з його банківської картки 9 тисяч 833 гривні 93 копійки. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Переяславі.

Нагадаємо, що 4 грудня водій підприємства переплутав Пирятин із Переяславом і заїхав не туди, а його керівник викликав поліцію. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору