ЖИТТЯ

Поліції повідомили, що у Переяславі автомобіль збив чоловіка: насправді ж той напився і впав

Як минуло 6 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 6 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 18 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:52. Переяслав. Заявниця повідомила, що хтось зняв з її банківської картки 12 тисяч 500 гривень. За цією справою правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 (Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою).

14:10. Переяслав. Надійшло повідомлення, що автомобіль збив 44-річного чоловіка. Інформація не підтвердилась. З’ясувалося, що той був п’яним, йшов вулицею із велосипедом, не втримався та впав. Зрештою отримав переохолодження.

16:57. Переяслав. Жінка поскаржилася, що її свекор та свекруха забрали у неї 10-річного сина, оскільки вона перебуває у стані алкогольного сп’яніння.  За цим фактом відкрили провадження за ч. 1 ст. 179 КУпАП (Розпивання пива (крім безалкогольного), алкогольних, слабоалкогольних напоїв на виробництві (на робочих місцях, у приміщеннях і на території підприємств, установ, організацій) або перебування на роботі в нетверезому стані).

22:04. Переяслав. Медики сповістили, що до травматологічного відділення доставили дівчину 2003 р.н., яку побив чоловік її подруги. У неї – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та садини обличчя. Згодом надійшла заява про нерозгляд справи.

Також за добу поліція зареєструвала одну смерть (ненасильницьку та не після нещасного випадку) в Переяславському (Студениківська ТГ).

Нагадаємо, що 5 грудня у Переяславі виявили кількох чоловіків, яких розшукує ТЦК. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору