ЖИТТЯ

ДТП, шахрайство та автомобіль у розшуку: як минуло 7 грудня для поліції Переяслава

Як минуло 7 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 7 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 22 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

13:42. Ковалин (Дівичківська ТГ). Чоловік повідомив, що хтось зняв із його банківської картки 2 тисячі 720 гривень 75 копійок. За цим фактом триває перевірка.

13:50. Переяслав. Надійшло повідомлення, що жінка приїхала до сервісного центру перереєстровувати авто Volkswagen Golf з транзитним номерним знаком. Виявилося, що його розшукує Служба безпеки України. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

14:19. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що зранку автомобіль в’їхав у її паркан та поїхав з місця події. Згодом сказала, що допомоги поліції не потребує, оскільки претензій ні до кого не має.

14:26. Переяслав. При перевірці документів у чоловіка 1980 р.н. правоохоронці виявили, що його розшукує місцевий ТЦК. Його доставили до військкомату.

14:56. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Daewoo та Mercedes. Постраждав чоловік 1993 р.н. Його госпіталізували із закритою черепно-мозковою травмою, струсом мозку та забоєм коліна. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

Нагадаємо, що 6 грудня поліції повідомили, що у Переяславі автомобіль збив чоловіка, насправді ж той напився і впав. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору