ЖИТТЯ

Святий Миколай та зимовий затишок: що публікують в Instagram жителі Переяслава

Що переяславці публікували в Instagram цього тижня? Дивіться чергову добірку фото.

Цього тижня переяславці публікували у Instagram фотографії, які наповнені зимовим затишком. Дехто відзначав свято Миколая, а хтось робив світлини у засніженому лісі. Інформатор традиційно відібрав найкращі публікації.

6 грудня українці відзначали День святого Миколая. Це велике свято асоціюється з безтурботністю, дивом та подарунками. Також, воно плекає почуття вихованості, аби не отримати різочки за погані вчинки. Матусі Переяслава зберегли теплі спогади дітей  у світлинах.

@_lyudmila_k___

@ttrnk_yu

@zozylka_j

Переяславці показують свої чудові зимові фото в соцмережах, ділиться радістю від сніжних моментів, аби всі відчули тепло та казковість цієї пори.

@alekseevaan08

@kkkrrumka

@karina.zhuk

@margolanh______

Зимовий затишок має свою неповторну привабливість. Насолоджуватися ним можна, як сидячи вдома, так і перебуваючи в атмосферному закладі.

@lina_gritsenko_

@darynazahorna

@borymska_k

Нагадаємо, що на Інформаторі триває фотоконкурс “Різдво в об’єктиві”. Всі охочі можуть взяти участь у ньому та виграти класні призи. Деталі – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору