ЖИТТЯ

На Переяславщині 12 та 13 грудня може не бути світла: графік відключень

На Переяславщині можуть відключати світло. Коли саме та чому?

12 та 13 грудня задля підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ДТЕК “Київські регіональні електромережі” проводитиме ремонтні роботи на Переяславщині. Тож можливе відключення електроенергії у Переяславі, Гланишеві, Гайшині, Вовчкові, Великій Каратулі та Харківцях. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на сайт міської ради Переяслава.

Світла може не бути у вівторок, 12 грудня, з 9:00 до 15:00:

  • у Гланишеві (Переяславська ТГ) – на вулицях Береговій, Будівельній, Весняній, Вишневій, Довгій Греблі, Клевинській, Лісовій, Молодіжній, Набережній, Олени Хобти, Перемоги, Покровській, Поліській, Польовій, Пролетарській, Садовій, Старо-Рудній, Трубізькій, Урицького, Чигиринській, Чорнобаївській, Шевченка, Шкільній.
  • у Переяславі – на вулиці Северина Наливайка.
  • у Гайшині (Переяславська ТГ) – на вулицях Гайовій, Івана Стаднійчука, Набережній, Переяславській, Покровській, Польовій, Садовій.
  • у Вовчкові (Переяславська ТГ) – на вулицях Космонавтів, Лесі Українки, Лісовій, Луговій, Молодіжній, Переяславській, Поліській.
  • у Великій Каратулі (Переяславська ТГ) – на хуторі Плескачі.

У середу, 13 грудня, з 9:00 до 15:00:

  • у Харківцях (Переяславська ТГ) – на вулицях Альтицькій, Героя, Леніна, Польовій та Слави.

Зазначимо, що деякі вулиці в даних від ДТЕК названі старими назвами – до перейменування у рамках дерусифікації.

Нагадаємо, що в київському метро на пів року частково закрили рух на синій гілці. Причина – за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору