Переяслав Перейти на сайт

Росіяни завдали балістичної атаки по Києву: є постраждалі та руйнування

Російські війська завдали атаки балістичними ракетами та дронами. Які наслідки?

У ніч на 13 грудня російські війська з окупованого Криму випустили по Україні 10 ударних безпілотників Shahed-136/131. Всі їх збили сили ППО, переважно – на Одещині. А о третій ранку завдали удару по Києву 10 балістичними ракетами (їхній тип уточнюється). Усі їх знищив зенітний ракетний підрозділ Повітряних Сил. Про це повідомили у Командуванні повітряних сил ЗСУ, передає Інформатор.

У Київській міській військовій адміністрації повідомили, що пуски, наймовірніше, робили із північно-східного напрямку. Внаслідок роботи ППО уламки впали у кількох лівобережних районах столиці. Станом на 9:00 53 людини постраждали, з них 6 дітей, 20 госпіталізували. 34 людини отримали різані рани тіла, ще у 8 – гостра реакція на стрес. У решти – закриті черепно-мозкові травми, садни, опіки та інші травми. Інформації стосовно загиблих наразі немає.

Деталі щодо районів столиці:

Мер Києва Віталій Кличко зазначив, що цієї ночі уламки іншої ракети впали й на територію однієї з лікарень у Дніпровському районі. Пошкоджена будівля моргу, а також незначних ушкоджень зазнав корпус медзакладу.

Нагадаємо, що 11 грудня російські війська атакували Київщину 8 балістичними ракетами. Які були наслідки, дізнавайтесь за посиланням.

На фото з Telegram-каналу Віталія Кличка – наслідки атаки у Дніпровському районі столиці

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.