ЖИТТЯ

Більше блокпостів, перевірки у місцях скупчення людей: на Київщині посилюють безпекові заходи

У Київській області посилюють контрдиверсійні та безпекові заходи. Що це означає?

З 28 грудня по 6 січня у Київській області посилюють контрдиверсійні та безпекові заходи, оскільки ворог під час новорічних свят може вдаватися до провокацій. Заходи проводитимуть за участі СБУ, Нацполіції, Нацгвардії та 114-ї окремої бригади тероборони. Таке рішення ухвалили на раді оборони Київщини. Про це повідомив голова Київської обласної військової адміністрації Руслан Кравченко, передає Інформатор.

На Київщині стане більше блокпостів. Перевірці підлягатимуть місця скупчення людей: торгові центри, супермаркети, вокзали, медичні заклади тощо. “Така робота також сприятиме розшуковим заходам. За даними поліції, через здійснення кримінальних та адміністративних правопорушень в розшуку перебувають понад 11 тисяч осіб”, – написав Кравченко.

Попросив з розумінням ставитися до посилених безпекових заходів та можливої зупинки автотранспорту на блокпостах. Також нагадав про необхідність мати при собі документи, які посвідчують особу.

“Крім того, закликаю всіх бути пильними. Якщо бачите, що хтось робить фото чи відеофіксацію об’єктів оборонної чи критичної інфраструктури, не забувайте повідомляти про це правоохоронців”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що днями ми розповідали, як жителі Переяслава можуть допомогти військовим. Актуальні збори – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору