ЖИТТЯ

На Переяславщині літній чоловік пішов до лісу та загубився

Як минуло 27 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 27 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 100 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

10:03. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на перереєстрацію у сервісний центр привезли авто, яке розшукують у Херсонській області. За цим фактом правоохоронці проводять перевірку.

16:09. Переяслав. Поліціянти зупинили чоловіка 2001 р.н., який сказав, що має при собі наркотики. Їх вилучили та викликали слідчо-оперативну групу. Триває перевірка.

18:44. Переяслав. Жінка повідомила, що буянить та неадекватно поводиться її син, побив вікна. За цим фактом триває перевірка.

19:34. Хоцьки (Циблівська ТГ). Староста села повідомила, що зник місцевий чоловік 1947 р.н. Зазначила, що він пішов до лісу та заблукав, по телефону сказав, що йде лісовою дорогою. Зрештою його знайшли та повернули додому.

28 грудня, 2:02. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на АЗС “ломиться невідома особа”. Ця інформація не підтвердилася. Поліціянти склали на заявницю адмінпротокол за статтею 183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб).

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків) у Переяславі.

Нагадаємо, що 26 грудня у Переяславі жінка розкидала біля магазину сміття з кладовища та погрожувала, що всіх прокляне. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору