ЖИТТЯ

У Переяславі Daewoo Lanos з’їхав у кювет: водія госпіталізували

Як минуло 28 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 28 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 108 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:08. Гланишів (Переяславська ТГ). Заявниця повідомила, що невідома їй жінка бігає вулицею, лізе в авто та забігає на подвір’я. Зрештою ситуацію врегулювали мирно.

13:09. Переяслав. Надійшло повідомлення про ДТП між автомобілями Skoda та Lincoln. Ніхто не постраждав. Водії розібралися в ситуації самостійно.

22:12. Переяслав. Правоохоронці виявили у чоловіка 1984 р.н. пакет з білою речовиною, зовні схожою на наркотичну. Вміст пакету направили на експертизу. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

22:17. 54-й кілометр траси Бориспіль-Дніпро. Надійшло повідомлення, що військовослужбовець 1985 р.н. на автомобілі Daewoo Lanos не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та з’їхав у кювет. У нього – компресійний перелом поперекового відділу. Його госпіталізували до лікарні.

22:52. Переяслав. Жінка повідомила, що її чоловік, який працює таксистом у Києві, протягом години не виходив на зв’язок. Зазначила, що раніше він не зникав. Згодом сповістила про скасування виклику.

Нагадаємо, що 27 грудня на Переяславщині літній чоловік пішов до лісу та загубився. Деталі – тут.

Фото ілюстративне

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору