ЖИТТЯ

На Переяславщині жінка вдарила чоловіка ножем у живіт: його госпіталізували до лікарні

Як минуло 29 грудня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 29 грудня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 47 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

09:05. Вовчків (Переяславська ТГ). Надійшло повідомлення, що жінка вдарила чоловіка ножем у живіт. Його госпіталізували до лікарні. Він отримав непроникаюче ножове поранення. Правоохоронці відібрали у потерпілого пояснення.

10:07. Переяслав. Заявниця повідомила, що хтось зняв з її картки 5 тисяч 259 гривень 93 копійки. За цією справою відкрили кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 (Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою).

14:04. Хоцьки (Циблівська ТГ). Під час патрулювання правоохоронці виявили, що чоловік біля будинку незаконно вирубує деревину. За цим фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 246 (Незаконна порубка дерев або чагарників у лісах, захисних та інших лісових насадженнях, перевезення, зберігання, збут незаконно зрубаних дерев або чагарників, що заподіяли істотну шкоду).

20:34. Переяслав. Надійшло повідомлення, що між автомобілями Hyundai Tucson та Daewoo Lanos сталась ДТП. Ніхто не постраждав. У ситуації водії розібралися самостійно.

Також за добу поліція зареєструвала п’ять смертей (ненасильницькі та не після нещасних випадків) три у Переяславі та по одній у Сомковій Долині (Стдениківська ТГ) та Гречаниках (Дівичківська ТГ),

Нагадаємо, що 29 грудня у Переяславі Daewoo Lanos з’їхав у кювет, водія госпіталізували. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

 

Нагору