ЖИТТЯ

У Переяславі жінка поскаржилася поліції, що вихователі дитячого садочка неналежно виконують свої обов’язки

Як минуло 4 та 5 січня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 4 та 5 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 39 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

4 січня. 12:05. Переяслав. Надійшло повідомлення, що на стоянці сталась ДТП між автомобілями Mitsubishi та Mercedes. Ніхто не постраждав. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

20:04. Переяслав. Чоловік поскаржився, що в будинку святкують, гучно лунає музика, “веселяться, коли в країні війна”. Прибувши на місце події, правоохоронці музики не почули. Заявник від написання заяви та пояснення відмовився.

22:04. Переяслав. Жінка сповістила, що невідомий їй роздягнений чоловік у стані алкогольного сп’яніння “ломиться та стукає у двері”. Правоохоронці не виявили підозрілих осіб, заявниця від написання заяви відмовилась.

22:34. Переяслав. Заявник повідомив, що у дворі бігає сусідка з ножем, кричить та погрожує, що отруїть собаку. Зрештою двері поліціянтам ніхто не відчинив, пропатрулювавши територію, нікого не виявили.

5 січня. 10:39. Переяслав. На блокпосту поліціянти зупинили водія авто Transporter та виявили, що його водійське посвідчення має ознаки підробки. За цим фактом триває перевірка.

17:54. Переяслав. Жінка повідомила, що вихователі дитячого садочка недобросовісно виконують свої обов’язки та вчинили з нею сварку. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

00:00. Переяславське (Студениківська ТГ). Чоловік повідомив, що дружина вигнала з будинку та не впускає назад, побила віником та пляшкою з льодом. Поліціянти проводять перевірку.

Нагадаємо, що у Переяславі громадянин Росії організував незаконний гральний бізнес. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору