ЖИТТЯ

“Кожна гривня має вагу”: як жителі Переяслава можуть допомогти військовим

У Переяславі збирають допомогу військовим. Що потрібно?

У Переяславі волонтери та небайдужі збирають гроші та продукти для захисників. Можна допомогти коштами на пікап для евакуації поранених або на авто для групи вогневої підтримки. Також долучитися до збору яблук для корисних чипсів захисникам. Всі охочі можуть допомогти. Як це зробити, розповідає Інформатор.

ЗБІР НА АВТО 

В Університеті Григорія Сковороди в Переяславі повідомили про збір на пікап для одного з підрозділів 60-ї окремої механізованої Інгулецької бригади, де служить співробітник вишу. Автівка потрібна для підвозу б/к та евакуації поранених. Для цього потрібно зібрати 120 тисяч гривень.

Також для активних донатерів гарантовані призи:

  • побажання ворогу на заряді РПГ, який підбиватиме ворожу бронетехніку (донат від 2 тисяч гривень, є 30 зарядів);
  • тубус до американської гаубиці М-777 (155 мм) (за кожен донат від 5000 гривень);
  • ексклюзивний і якісний рюкзак російського солдата, здобутий як трофей в бойових умовах (за найбільший донат);
  • кілька побажань та тубусів розіграють наприкінці серед всіх донатів.

Допомогти можна перерахувавши гроші на:

  • Монобанку
  • Монокартку: 5375 4112 1221 4162
  • Картку Приватбанку: 5168 7451 7054 7027
  • PayPal: levchenkopaypal@gmail.com

ЗБІР НА АВТО ДЛЯ ГРУПИ ВОГНЕВОЇ ПІДТРИМКИ

Викладачка переяславського університету Вікторія Царук відкрила збір для свого родича Михайла та його побратимів на авто для групи вогневої підтримки 35-ї бригади 88-го батальйону.

“Просимо про допомогу в зборі. Кожна гривня має вагу і навіть найменший внесок здатен допомогти нашим хлопцям”, – написала Вікторія.

Потрібно зібрати 250 тисяч гривень. Задонатити можна на такі рахунки:

ЗБІР ЯБЛУК для ВИГОТОВЛЕННЯ ЧИПСІВ 

Учасниця волонтерського об’єднання “Переяслав” Жанна Федорук повідомила про збір яблук для виготовлення чипсів захисникам.

Місце збору: вулиця Солонці, 1-ж або 2-й поверх універмагу. За додатковою інформацією звертайтесь за номером: (093)995-82-08.

Нагадаємо, що російські війська намагаються вибити підрозділи ЗСУ із займаних позицій на Херсонському напрямку. Повне зведення Генштабу станом на ранок 9 січня – тут.

Відео: УГСП

Фото: Вікторія Царук та Жанна Федорук

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору