ЖИТТЯ

У будинку на Переяславщині загорівся перестінок біля печі: фото та відео з місця пожежі

На Переяславщині сталася пожежа. Загорівся перестінок у житловому будинку.

9 січня о 1:18 до оперативно-диспетчерської служби Переяслава надійшло повідомлення про загоряння приватного житлового будинку у Дівичках (Дівичківська ТГ) на вулиці Садовій. На місце події направили два відділення 27-ї ДПРЧ у складі 6 осіб. Про це Інформатору повідомив провідний фахівець організації заходів цивільного захисту Бориспільського РУ (Переяслав) ГУ ДСНС у Київській області Денис Порохня.

О 1:46 рятувальники прибули на місце події. Виявили, що горить перестінок біля печі на площі 8 кв. метрів. Сам будинок дерев’яний, площею 90 кв. метрів, мазаний глиною, з пічним опаленням.

Локалізували загоряння о 2:10 на площі 8 кв. метрів, а ліквідували о 3:00. Вогонь пошкодив перестінок. Речі домашнього вжитку врятували. Причини загоряння встановлюють. Ніхто не постраждав.

Нагадаємо, що 4 січня у пожежі на Переяславщині постраждав чоловік. Медики виявили у нього опіки правої руки та носа. Деталі – тут.

Фото та відео надав Денис Порохня

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору