ЖИТТЯ

У Переяславі вночі на СТО з автівки викрали запчастини, продукти та биту

Як минуло 8 січня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 8 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 25 повідомлень. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

11:16. Переяслав. Заявник повідомив, що вночі на СТО з автівки ВАЗ-2109 викрали запчастини, автомобільні лампи, продукти харчування та биту. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

16:11. Переяслав. Надійшло повідомлення, що в кіоску продають тютюнові вироби без акцизу. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

17:16. Переяслав. Жінка поскаржилася, що її співмешканець буянить та неадекватно поводиться. За цим фактом триває перевірка.

19:48. Переяслав. Заявниця поскаржилася, що її зять кидається у бійку та виганяє її з будинку. Правоохоронці проводять перевірку.

9 січня, 0:04. Виповзки (Ташанська ТГ). Заявник повідомив, що у селі гучно грає музика. Прибувши на місце події, поліціянти порушення тиші не зафіксували. Заявник на телефонні дзвінки не відповідав.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі та Циблях (Циблівська ТГ).

Нагадаємо, що 6 січня у Переяславі нетвереза жінка вирішила, що її вдарили по голові внуки, насправді впала сама. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору