ЖИТТЯ

Juk Store тепер не тільки магазин техніки Apple у Переяславі, а й футбольна команда

У чемпіонаті Переяславщини з футзалу грає команда Juk Store. Що про неї відомо?

Триває чемпіонат Переяславщини з футзалу. У його вищій лізі грає команда Juk Store, яка раніше називалася ФК “Переяслав”. У найпопулярнішого футбольного колективу міста з’явився спонсор – магазин техніки Apple. Про це Інформатору розповів капітан Juk Store Павло Лисенко.

– До нас звернувся власник магазину Juk Store Анатолій Жук із пропозицією підтримки. Бо він знав, що наша команда сама скидається на матчі. Тим паче, більшість наших гравців є клієнтами його магазину. Тож він сам запропонував оновити форму та оплатити заявку. Є перспективи, що ця співпраця буде не лише на футзальному чемпіонаті, а й продовжиться, коли розпочнеться сезон великого футболу, – зазначив Лисенко.

Матчі чемпіонату Переяславщини з футзалу проходять щонеділі в спортзалі переяславського університету. Подивитись їх також можна в онлайн-форматі на цій Facebook-сторінці. Вже провели три тури.

Магазин з продажу техніки Apple Juk Store розміщується на вулиці Шкільній, 49 у Переяславі. З його асортиментом можна ознайомитися зокрема на Instagram-сторінці або у Telegram-каналі.

Нагадаємо, що Павло Лисенко став найкращим футболістом Переяславщини у 2023 році. Деталі – за посиланням.

Партнерський матеріал

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору