ЖИТТЯ

“Працювали два вихідні по 6 годин”: як у Переяславі волонтери допомагають захисникам

У Переяславі волонтери та всі небайдужі допомагають військовим. Як саме?

У Переяславі й надалі активно допомагають ЗСУ. Волонтери та просто небайдужі люди цього тижня передавали захисникам страви швидкого приготування, теплі речі, окопні свічки та інші необхідні речі. Деталі розповідає Інформатор.

Волонтерська організація “4.5.0. Переяслав” передала на прохання військових домкрат на бус, два рулони цупкої плівки, будівельні рукавички, 900 скоб для будівництва бліндажів, три ящики окопних свічок. Також одному з прикордонних загонів передали теплі речі, окопні свічки, спиртові гелі, газові балончики та інше. “Від ГО “4.5.0. Переяслав,” і від себе особисто, люди, від всього серця дякую вам за підтримку наших воїнів, за розуміння сьогодення і за постійну допомогу”, – написав волонтер Руслан Стародуб.

Протягом вихідних учасниці волонтерського об’єднання “Переяслав” приготували для захисників 600 пачок еко-чаю “Медовий гай” та “Цілющі чари”, запакували “Переяславських гостинців” з сухими перекусами, цукерками, сухими грілками та 194 пачками кави. Також приготували 30 пакетів борщів, 40 пакетів картоплі з м’ясом та 10 пакетів капусняку. Для підвищення імунітету воїнів та зміцнення здоров’я волонтери зробили 65 баночок “Еліксиру здоров’я” з імбірно-лимонно-медової суміші. “Для вас, наші захисники, ми працювали два вихідні по 6 годин”, – зазначила голова волонтерського об’єднання Жанна Федорук.

Команда “Нескорені” відправила посилки зі стравами швидкого приготування для воїнів, які захищають Україну на Херсонському напрямку. Передали борщ “Смачний Переяславський”, ягідно-фруктово-горіхові суміші та вівсяну кашу. Додали й інші смаколики, хімічні грілки, теплі шкарпетки та засоби індивідуального захисту. “Дякую кожному, хто долучився і підтримав наших захисників і захисниць на шляху до перемоги України”, – написала волонтерка Ольга Дрига.

Нагадаємо, що за минулий тиждень українські військові знищили майже 6 тисяч окупантів. Деталі – за посиланням.

Фото: Facebook-сторінки Руслана Стародуба, Ольги Дриги та Жанни Федорук

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору