ЖИТТЯ

Директора лікарні Переяслава Ігоря Гомоная представили трудовому колективу

У Переяславі призначили нового директора лікарні. Ним став Ігор Гомонай.

Ігоря Гомоная призначили директором Переяславської багатопрофільної лікарні інтенсивного лікування. 15 січня на апаратній нараді Переяславської міської ради, а згодом і колективу БЛІЛ його представив міський голова Вячеслав Саулко. Про це він повідомив у Facebook, передає Інформатор.

“Зранку мав честь представити як колективу КЗ “Переяславська БЛІЛ”, так і на апаратній нараді Переяславської міської ради нового очільника лікарні. Це відомий жителям громади ортопед-травматолог Ігор Гомонай. Відсьогодні він приступає до обов’язків на новій посаді у знайомому йому колективі, де він тривалий час працював”, – написав Саулко.

Із 6 квітня 2023 року директором лікарні був Віктор Атаманенко. У січні він написав заяву на звільнення. “Я подав заяву про розірвання контракту, бо не можу виконувати його умови в такому графіку через сімейні обставини”, – сказав Віктор Атаманенко виданню Переяслав.City.

Ігор Гомонай – ортопед-травматолог. Близько 8 років працював у переяславській лікарні: спочатку лікарем-інтерном у травматологічному відділенні, а згодом ортопедом-травматологом. У 2018 році брав участь у конкурсі на посаду директора Переяслав-Хмельницької ЦРЛ. Тоді обрали Ларису Кузьменчук. Має науковий ступінь кандидата медичних наук.

Нагадаємо, що Інформатор підготував добірку найрезонансніших кадрових змін у 2023 році. Ознайомитися з нею можна за посиланням.

Фото: Facebook-сторінка Вячеслава Саулка

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору