ЖИТТЯ

Презентації книг та кіноперегляди: як провести найближчі дні на Переяславщині

Не знаєте, як провести найближчі дні? Розповідаємо про цікаві заходи, які організовують на Переяславщині.

Найближчими днями на Переяславщині проведуть кілька цікавих заходів та подій. Можна буде завітати на творчу зустріч з Павлом Гай-Нижником та Миколою Томенком та презентацію збірки “Калинове серце” Олени Євтєєвої, а також долучитись до перегляду мультика та кінофільму. Інформатор зібрав актуальні анонси на 17-19 січня.

ТВОРЧА ЗУСТРІЧ З ПАВЛОМ ГАЙ-НИЖНИКОМ ТА МИКОЛОЮ ТОМЕНКОМ

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі, конференц-зала імені Василя Сухомлинського

Коли: 17 січня, 13:00

Ціна: безкоштовно

З нагоди 150-річчя Павла Скоропадського в університеті проведуть презентацію нової книги “Міфи і таємниці останнього гетьмана України” та творча зустріч з авторами Павлом Гай-Нижником та Миколою Томенком. Вона відбудеться  у змішаному форматі – в конференц-залі імені Василя Сухомлинського та на платформі Microsoft Teams.

ЗУСТРІЧ З ПОЕТЕСОЮ ОЛЕНОЮ ЄВТЄЄВОЮ

Де: Переяславська публічна бібліотека, вул. Сковороди, 60

Коли: 17 січня, 14:00

Ціна: безкоштовно

У читальній залі Переяславської публічної бібліотеки відбудеться зустріч з поетесою Оленою Євтєєвою. Вона презентує збірку своїх поезій “Калинове серце”. Кошти від продажу спрямують на потреби захисників.

ВЕЧІР КІНО

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 17 січня, 16:00

Ціна: безкоштовно

Запрошуємо на перегляд четвертої частини легендарного “Гаррі Поттера. Келих вогню”.

Відколи під час Кубка світу з квідичу в небі спалахнула Чорна мітка, Гаррі Поттера підстерігає небезпека. Обраний Келихом Вогню представляти Гоґвортс на легендарному Тричаклунському турнірі, Гаррі постає перед такими випробуваннями власної відваги і чаклунської майстерності, які могли б виявитися не під силу навіть найвидатнішим чаклунам. Але для Гаррі цей турнір став лише прелюдією до значно зловісніших подій.

ПЕРЕГЛЯД МУЛЬТФІЛЬМУ “ЛЕО”

Де: село Дем’янці (Переяславська ТГ), будинок культури

Коли: 19 січня, 15:00

Ціна: безкоштовно

Завітайте на перегляд цікавого мультфільму “Лео”.

Головний герой – невелика ящірка, яка мешкає в тераріумі у шкільному кабінеті біології. Лео вже багато років мріє опинитися на волі десь у пустелі і полювати на її дрібних мешканців. Натомість він змушений спілкуватися з набридливим сусідом – черепахою Сквіртлом. Але одного разу герой дізнається, що йому залишилося жити всього рік, а отже потрібно терміново здійснити задумане, тим більше, що в нього з’являється можливість утекти.

Нагадаємо, що днями ми розповідали, як у Переяславі волонтери допомагають захисникам. Читайте тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору