ГРОШІ

Скільки коштує житло на Переяславщині: актуальні ціни у січні

На Переяславщині є вибір квартир та будинків, які можуть стати вашим житлом. Пропонуємо вибірку з кількох із них.

Якщо ви у пошуку своєї ідеальної домівки, то кілька актуальних варіантів житла на продаж на Переяславщині станом на кінець січня для своїх читачів підібрав Інформатор. Дослідили для цього ресурс olx.

БУДИНОК У ПЕРЕЯСЛАВІ

У Переяславі продається житловий будинок. В будинку – дві кімнати, роздільний санвузол, меблі. Наявні всі комунікації, індивідуальне газове опалення. На території подвір’я також є гараж, тераса, сад, город та підсобні приміщення. Поряд магазин та зупинка транспорту.

У Переяславі продається житловий будинок

У будинку дві кімнати

Ціна 1 мільйон 506 тисяч 888 гривень

Розміщення: Переяслав

Площа: 72,40 кв. метрів

Кількість кімнат: 2

Ціна: 1 мільйон 506 тисяч 888 гривень

БУДИНОК У СТУДЕНИКАХ

У Студениках (Студениківська ТГ) продають красивий утеплений будинок в центрі села. В оселі зроблений косметичний ремонт та чотири кімнати. Індивідуальне газове опалення та роздільний санвузол. Комунікації: центральний водопровід, електрика, асфальтована дорога, автономна каналізація. Поруч школа, дитячий садочок, лікарня екстреної допомоги, амбулаторія, перукарня, продуктовий та будівельний магазини та пошта.

Будинок розташований у центрі села

В будинку 4 кімнати

Загальна площа 69,10 кв. метрів

Розміщення: село Студеники (Студениківська ТГ)

Площа: 69,10 кв. метрів

Кількість кімнат: 4

Ціна: 753 тисячі 444 гривні

ТРИКІМНАТНА КВАРТИРА У ПЕРЕЯСЛАВІ

У Переяславі продають трикімнатну квартиру в районі ПТУ. Квартира знаходиться на 1 поверсі дев’ятиповерхового будинку. Окрім великих кімнат є просторі додаткові приміщення. Санвузол – роздільний, встановлений бойлер. У кімнатах зроблені натяжні стелі, поклеєні шпалери. Вся необхідна інфраструктура знаходиться у межах пішої доступності: школа, дитячі садочки, зупинка транспорту, магазини та інше.

У квартирі три кімнати

Загальна площа квартири 76,60 кв. метрів

Ціна 1 мільйон 619 тисяч 905 гривень

Розміщення: Переяслав

Площа: 76,60 кв. метрів

Кількість кімнат: 3

Ціна: 1 мільйон 619 тисяч 905 гривень

Нагадаємо, що ми розповідали, як облаштували шкільні укриття у Переяславській громаді та скільки на це витратили. Деталі – тут.

Підготувала Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору