ЖИТТЯ

ДТП, шахрайство та крадіжка: як минуло 26 січня для поліції Переяслава

Як минуло 26 січня на Переяславщині? Інформатору розповіли у відділі поліції.

Протягом 26 січня до відділу поліції №1 (м. Переяслав) Бориспільського РУП надійшло 21 повідомлення. Інформатор розповідає про найцікавіші виклики.

08:38. Хоцьки (Циблівська ТГ). Заявник повідомив, що виявив на подвір’ї знайому жінку без ознак життя. Відомо, що за життя вона зловживала алкоголем. Ознак насильницької смерті не виявили. Труп направили на судово-медичну експертизу.

12:44. Переяслав. Надійшло повідомлення, що сталась ДТП між авто Mitsubishi та Volkswagen. Від заявника відібрали заяву та пояснення про нерозгляд ситуації.

16:44. Переяслав. Жінка поскаржилася, що їй на телефон з невідомого номеру надходять повідомлення з вимогою перерахувати 3000 гривень. За цим фактом триває перевірка.

19:11. Переяслав. Надійшло повідомлення, що між авто Dodge Journey та ВАЗ сталась ДТП. За цим фактом правоохоронці склали адміністративний протокол за статтею 124 (Порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

22:25. Циблі (Циблівська ТГ). Чоловік повідомив, що два місяці тому шахрайським методом перерахував 110 тисяч компанії, якій саме вказати не може. За цим фактом поліціянти проводять перевірку.

27 січня. 06:44. Лецьки (Циблівська ТГ). Заявник сповістив, що вночі хтось з двох автомобілів ВАЗ зірвав пробки для палива та викрав 30 літрів пального. За цією справою правоохоронці проводять перевірку.

Також за добу поліція зареєструвала дві смерті (ненасильницькі та не після нещасних випадків): у Переяславі.

Нагадаємо, що на Переяславщині через шахраїв люди втрачають гроші та акаунти у месенджерах. Детальніше – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору