ЖИТТЯ

На Бориспільщині відшукали викрадені генератор та акумулятори базової станції мобільного зв’язку

На Бориспільщині було викрадено акумулятори та генератор з базової станції мобільного зв’язку. Правоохоронці відшукали майно та крадіїв.

В кінці минулого року на Бориспільщині було викрадено акумулятори та генератор з базової станції мобільного зв’язку Lifecell. Це енергообладнання забезпечувало мобільний зв’язок для людей в умовах війни. Поліціянти відшукали майно та крадіїв. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на Facebook-сторінку Бориспільського районного управління поліції.

Під час проведення низки слідчих та розшукових заходів поліціянти встановили місцезнаходження викраденого, обставини вчинення даного правопорушення та причетність до крадіжки жителів Бориспільського району. Правоохоронці вилучили майно, яке у подальшому повернуть власнику.

За фактом крадіжки, вчиненої в умовах воєнного стану, слідчі проводять досудове розслідування ч. 4 ст. 185 ККУ.

Нагадаємо, що 28 січня на Переяславщині жінка повідомила поліції, що чоловік у нетверезому стані буянить та б’є її. Деталі – тут.

Фото: Facebook-сторінка Бориспільського районного управління поліції

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору