ЖИТТЯ

Літературна зустріч, фольклорний фестиваль та виступ Енджі Крейди: як провести цей тиждень на Переяславщині

На Переяславщині цього тижня влаштують кілька цікавих заходів. Куди можна сходити?

Цього тижня на Переяславщині проведуть кілька цікавих подій. Зокрема, можна буде завітати на фольклорний фестиваль, презентацію книги “Сміху варте” від Олександра Матвієнка, концерт колективу “SUNSHINE BAND”, вокально-театральний виступ “Мавка. Зимова історія”, а також відвідати благодійний виступ Енджі Крейди. Інформатор зібрав актуальні анонси на 30 січня-4 лютого.

ФОЛЬКЛОРНИЙ ФЕСТИВАЛЬ “У РІДНОМУ КРАЇ Й СЕРЦЕ СПІВАЄ”

Де: Будинок культури села Ташань (Ташанська ТГ)

Коли: 30 січня, 14:00

Ціна: безкоштовно

У Ташані відбудеться фольклорний фестиваль “У рідному краї й серце співає”. Виступлять колективи “Помокляночка”, “Мамина пісня”, “Злагода”. “Колективи заспівають вам українські пісні, які так важливо зберігати в наших серцях”, – написав фахівець відділу освіти, культури, сім’ї, молоді та спорту Ташанської сільської ради Валентин Герасименко.

Літературна зустріч з Олександром Матвієнком

Де: Переяславська публічна бібліотека, вул. Сковороди, 60

Коли: 30 січня, 14:00

Ціна: безкоштовно

Депутат Переяславської міської ради, член Національної спілки письменників України Олександр Матвієнко проведе літературну зустріч “Гумор такий же святий, як і молитва”. На ній він презентує власну книгу “Сміху варте”.

Концерт колективу “SUNSHINE BAND”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 2 лютого, 18:00

Ціна: безкоштовно

Колектив SUNSHINE BAND запрошує всіх охочих на концерт живої музики “Від блюзу до сучасної української пісні”. Довідки за телефоном: (050)725-51-03

Благодійний концерт Енджі Крейди

Де: Університет Григорія Сковороди в Переяславі (актова зала)

Коли: 3 лютого, 18:00

Ціна: 150-250 гривень

У Переяслав вперше завітає Енджі Крейда з благодійним концертом “Буде тобі враже так, як відьма скаже!”, виручені кошти з якого спрямують на підтримку Збройних сил України. Беріть друзів та родину й завітайте на вечір українського альт-попу у Переяславі. Квитки – за телефонами: (099)298-43-02, (063)727-59-87

Вокально-театральний виступ “Мавка. Зимова історія”

Де: Переяславський центр культури та мистецтв (другий корпус)

Коли: 4 лютого, 15:00

Ціна: безкоштовно

У Переяславі презентують казку “Мавка” від вокально-театрального гуртка Березанського міського будинку культури під керівництвом Оксани Ковальчук та театру танцю “Завиванець” під керівництвом Маргарити Ольшевської.

Нагадаємо, що у Переяславі провели культурно-просвітницький захід до Дня пам’яті Героїв Крут. Як це було, дізнавайтеся за посиланням.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору