ЖИТТЯ

Від квадрокоптерів та тепловізорів до продуктів та баночок: як жителі Переяслава можуть допомогти військовим

У Переяславі збирають допомогу військовим. Що потрібно?

У Переяславі волонтери та просто небайдужі люди збирають гроші та речі для захисників. Зокрема, тривають збори на квадрокоптер на “нуль”, тепловізор для підрозділу ССО, збирають продукти для страв швидкого приготування та баночки. Всі охочі можуть допомогти. Як це зробити, розповідає Інформатор.

ЗБІР НА КВАДРОКОПТЕР З ТЕПЛОВІЗОРОМ

Волонтерка Інна Марченко повідомила про збір на квадрокоптер DJI Mavic 3Т з тепловізором військовим на “нуль”. Потрібно зібрати 209 тисяч гривень.

“Терміново потрібна допомога. Хлопцям на “нуль” потрібна пташка. Дякую ТОВ “Костал Україна”, яке вже перерахувало 27 тисяч гривень. Будемо вдячні кожному за гривню. Ваша допомога збереже життя багатьом хлопцям”, – написала волонтерка.

Перерахувати гроші можна на рахунок: 4731 2196 5776 9372.

ЗБІР НА ТЕПЛОВІЗОР

Переяславська співачка Анастасія Петрова повідомила про збір на тепловізор для підрозділу ССО.

“Давайте нищити ворога разом і наближати судний день розплати для наших ворогів. Тільки об’єднавшись, ми закінчимо цю війну”, – написала Анастасія.

Допомогти можна, перерахувавши гроші на такі рахунки:

ЗБІР БАНОЧОК

Очільниця волонтерського об’єднання “Переяслав” Жанна Федорук повідомила про збір баночок 200 мл та 500 мл з металічними кришками для фасування продуктів для захисників. “Прохання чистенькі баночки передавати. Привозьте тільки з кришечками без ржавчини. Без кришечок не потрібно передавати”, – зазначила волонтерка.

Місце збору: універмаг, відділ кормів для тварин (2 поверх) або вулиця Солонці 1-ж.

ЗБІР ОВОЧІВ 

Волонтерка Ольга Дрига з волонтерської команди “Нескорені” сповістила, що команда збирає овочі для приготування страв швидкого приготування.

Потрібно: капуста, цибуля, морква, буряк, свіжі яблука, лимони, імбир, печериці, грецькі горіхи, арахіс, кешью, фундук, інжир, журавлина, бананові чипси, родзинки, фісташки.

Все можна передати в магазин “Технобуд Маркет” біля супермаркету “Фора”.

Також можна підтримати виробництво коштами:

Нагадаємо, що вночі 30 січня над Україною збили 15 із 35 випущених Росією дронів. Які наслідки атаки, дізнавайтесь тут.

Фото: Facebook-сторінки Інни Марченко, Жанни Федорук, Ольги Дриги та Instagram-сторінка Анастасії Петрової

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору