ЖИТТЯ

У Переяславі відкрили виставку-продаж дитячих робіт на підтримку ЗСУ: за два дні вже зібрали 3 тисячі гривень

У Переяславі триває виставка-продаж дитячих робіт на підтримку ЗСУ. Коли її можна відвідати?

У Переяславі в художній школі імені Петра Холодного діє виставка-продаж дитячих робіт на підтримку Збройних сил України. Розпочалась вона 29 січня й триватиме до 9 лютого. На виставці представили 121 малюнок учнів школи, але з кожним днем їх стає все менше – розкуповують. Побачити та придбати їх можна з 8:00 до 19:00 у будні та в суботу до 12:00. Про це повідомляє Інформатор.

Директорка художньої школи Ірина Кузьмицька розповіла, що на виставці представили картини і вироби різноманітної тематики. Із 29 січня вже вдалося зібрати 3 тисячі гривень на підтримку захисників.

– Ми зробили таку благодійну виставку-продаж для підтримки Збройних сил України, кошти обов’язково передамо туди, куди вони потрібні. Ціни ж на картини – від 100 гривень. Малюнки створили діти віком від 7 до 15 років. Деякі найкращі роботи відібрали до фонду художньої школи, – зазначила Кузьмицька.

Тематика картин різноманітна – новорічна, різдвяна, військова, космічна, патріотична, природнича, на тему “Шевченківська осінь” та до 100-річчя Сікорського. Намальовані фарбами та олівцями, навіть є маленькі поробки із дерева.

У Переяславі діє виставка-продаж дитячих робіт

Виручені кошти спрямують на підтримку ЗСУ

Виставка діятиме до 9 лютого

Роботи представлені на різну тематику

Картини створювали діти віком від 7 до 15 років

На виставці представили 121 роботу

Нагадаємо, що 29 січня у Переяславі провели культурно-просвітницький захід до Дня пам’яті Героїв Крут. Як це було, читайте тут.

Яна Малишко

Фото: Валентин Шеремет

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору