ЖИТТЯ

В університеті Переяслава на благодійному концерті гурту “Енджі Крейди” зібрали близько 50 тисяч гривень для ЗСУ 

В Переяславському університеті на благодійному концерті альт-поп гурту “Енджі Крейда” зібрали близько 50 тисяч гривень для ЗСУ. 

3 лютого у актовій залі Університету Григорія Сковороди в Переяславі з благодійним концертом виступив альт-поп гурт “Енджі Крейда”. Загалом на ньому зібрали близько 50 тисяч гривень, які будуть передані фонду “Бонум”, що допомагає Збройним Силам України. Про це повідомили на сторінці УГСП в Instagram, передає Інформатор.

“Ми гастролюємо маленькими містами України. Я знаю, що там багато шанувальників української музики, але рідко чують її наживо. Тому я зараз тут і буду співати для Вас. Вдячна за запрошення”, – розпочала свій виступ Енджі Крейда.

“Зібрані з продажу квитків, донатів і продажу мерчу коштів у сумі близько 50 000 грн буде передано благодійному фонду “Бонум”, що допомагає Збройним Силам України. Дякуємо Вам за таку теплу атмосферу та з нетерпінням чекаємо наступної зустрічі”, – написали організатори заходу.

Концерт було проведено в рамках партнерського проєкту “Відкритий університет”, який реалізується Відділом інформаційних технологій та зв’язків з громадськістю і Науковим товариством університету.

Нагадаємо, що у Переяславі відкрили виставку-продаж дитячих робіт на підтримку ЗСУ. Деталі – тут.

Фото: сторінка Університету Григорія Сковороди у Переяславі в Instagram

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору