ЖИТТЯ

Прості та смачні рецепти: як швидко приготувати торт “Наполеон”

Улюблений торт із трьох інгредієнтів – це цілком реально. Спробуйте приготувати “Наполеон”.

Приготування оригінального торту “Наполеон” зазвичай займає дуже багато часу та затрат, ми ж пропонуємо альтернативну цього десерту лише із трьох інгредієнтів. Його смак вражає ніжністю, точно приємно здивує ваших друзів під час чаювання. Інформатор розповідає рецепт.

Інгредієнти:

  • 1 кг листкового тіста
  • 400 г згущеного молока
  • 150 г вершкового масла

Приготування:

  1. Листкове тісто розморозьте і розділіть на частини так, як це зробив виробник до розморожування.
  2. Не розкачуючи їх додатково, викладіть на деко, застелене пергаментом, і випікайте у духовці 15 хвилин при 180 градусах.
  3. Дістаньте коржі, остудіть, розділіть руками на тонкі пласти, крихти струсіть, але не викидайте.
  4. Згущене молоко перекладіть в ємність, туди ж додайте розм’якшене вершкове масло і збийте все блендером.
  5. Змастіть коржі по черзі кремом, викладаючи один на інший, поки не закінчиться начинка для коржів.
  6. Змастіть торт з усіх боків кремом, посипте крихтою.
  7. Заховайте лінивий “Наполеон” у холодильник на 2-3 години.

Вдалося приготувати? Діліться своїми успіхами, публікуючи фото в коментарях на нашому Telegram-каналі.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору