ЖИТТЯ

Тріумф “Рожевих пантер”, 18 медалей із таеквон-до та “Антарес” за крок до чемпіонства: що було цікавого у спорті на Переяславщині

Чим жила спортивна Переяславщина протягом останніх днів? Розповідає Інформатор.

Останні дні були насиченими на спортивні події. Представники Переяславщини посідали призові місця на чемпіонатах Київщини та місцевих турнірах. Інформатор розповідає найголовніше.

8-10 лютого у Броварах відбувся чемпіонат Київської області з боксу. Як повідомили на Facebook-сторінці Переяславської ДЮСШ, успішно на ньому виступили представники нашого міста. Перші місця посіли Богдан Савенко, Станіслав Набок, Ярослав Духновський, Денис Коваль, друге – Станіслав Кролевець, треті – Юрій Черняк та Артем Іваненко. Підготували спортсменів тренери відділення боксу Олександр Смірнов, Ігор Юрченко та Семен Грушецький.

10 лютого у чемпіонаті Київської області з таеквон-до ІТФ 15 представників переяславського спортивного клубу “Тайфун” вибороли 18 медалей у двох програмах змагань. Про це повідомили на сайті міської ради Переяслава. 5 “золотих” здобули Ілля Щеголь, Давід Пастухов, Катерина Тихонова, Іванка Гриненко. 9 “срібних” медалей завоювали Ілля Щеголь, Марія Гриненко, Катерина Гриненко, Марія Іваненко, Діана Озеран, Дмитро Бобровник, Назар Синиця, Артем Левченко. 4 “бронзові” нагороди – у Анастасії Швиденко, Владислава Іваненка, Данила Литвина, Кирила Нестеренка.

11 лютого відбувся восьмий тур чемпіонату Переяславщини з футзалу. За два тури до фінішу чемпіон ще не визначився, проте найбільші шанси має “Антарес” із “Вовчкова”, у якого 16 очок. Його може обігнати лише “Матадор-Університет”, який зараз має 11 очок.

Вища ліга

  • “Матадор-Університет” (Переяслав) – ДЮСШ “Дівички” 5:1
  • Juk Store (Переяслав) – BOSS (Переяслав) 4:10

Перша ліга

  • “Farmer’s food” (Переяслав) – ДЮСШ “Переяслав” 4:3
  • “Бурти” (Переяслав) – Вовчків (Переяславська ТГ) 5:2

10 лютого у Гайшині (Переяславська ТГ) провели першість громади з волейболу серед жінок. Участь взяли шість команд. Перемогу здобули “Рожеві пантери” із Переяслава. Друге місце посіла команда із Дем’янець, а третє – з Великої Каратулі. Всіх призерів нагородили грамотами та медалями від відділу з питань фізичної культури, молоді, спорту та охорони здоров’я. Команда-господар із Гайшина отримала волейбольний м’яч для розвитку волейболу в громаді. Про це розповіли на сайті міської ради Переяслава.

10 лютого також відбулася відкрита першість Переяслава із судномодельного спорту серед моделей довжиною до 600 мм. Участь взяли судномоделісти Яготинського будинку дитячої та юнацької творчості, вихованці гуртка “Крейсерський яхтинг” місцевого клубу моряків, представники судномодельного гуртка Центру творчості дітей та юнацтва Київщини, що працює на базі Циблівського ліцею. Загалом був 21 спортсмен. Про це повідомив тренер команди судномоделістів Переяслава Володимир Горбаченко, передає сайт міськради.

Старти проходили у трьох класах моделей, а запускали їх у спеціальному обладнаному басейні для судномоделей. Змагання відбувалося на точність проходження дистанції. Кожен учасник мав чотири спроби, за кожну отримував відповідний бал. Результати такі:

Клас моделей-копій чинних кораблів

  1. Євген Бобир (Яготин)
  2. Дмитро Шаблієнко (Переяслав)
  3. Владислав Шелист (Переяслав)

Моделі класу ЕХ (вільна конструкція)

  1. Марина Горбаченко (Переяслав)
  2. Єлизавета Коряк (Яготин)
  3. Ростислав Дяченко (Яготин)

Клас моделей на резиномоторах

  1. Олексій Семесько (Переяслав)
  2. Назар Шкулета (Переяслав)
  3. Денис Левченко (Яготин)

Переможців змагань нагородили медалями та дипломами відділу з питань фізичної культури, молоді спорту та охорони здоров’я Переяславської міськради.

Нагадаємо, що нещодавно Владислав Ємець та Віктор Самолюк із Переяслава здобули “золото” та “бронзу” чемпіонату України з легкої атлетики. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору