ЖИТТЯ

Владислав Ємець та Віктор Самолюк із Переяслава здобули “золото” та “бронзу” чемпіонату України з легкої атлетики

Легкоатлети з Переяслава взяли участь у чемпіонаті України. Які результати?

2-4 лютого у легкоатлетичному манежі Київської міської школи вищої спортивної майстерності відбувся чемпіонат України з легкої атлетики серед спортсменів різних вікових груп. У ньому взяли участь 410 спортсменів, серед яких і вихованці Переяславської дитячо-юнацької спортивної школи. Про це повідомили на Facebook-сторінці Переяславської ДЮСШ, передає Інформатор.

Владислав Ємець показав найкращий результат серед переяславських представників. Він здобув “золото” серед молоді в бігу на 60 метрів, результат – 6,77 сек. Таким чином виконав норматив майстра спорту України на цій дистанції.

Віктор Самолюк здобув “бронзу” у штовханні ядра серед дорослих. Його результат – 18,17 метра.

Карина Тищенко з результатом 4 хв. 45 сек. стала п’ятою серед молоді в бігу на 1500 метрів. Вона покращила свій попередній результат на 5 секунд.

У загальнокомандному заліку команда Київської області, набравши 1140 очок, посіла друге місце. Цей старт став заключним етапом відбору на чемпіонат світу в приміщенні, що триватиме з 1 до 3 березня у шотландському Глазго.

Нагадаємо, що раніше Віктор Самолюк ставав “срібним” призером чемпіонату України з легкої атлетики. Деталі – тут.

Фото: Facebook-сторінка Переяславської ДЮСШ

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору