ЖИТТЯ

Службова недбалість зі збитками понад 3,5 мільйона гривень: судитимуть ексдиректорку однієї з лікарень на Бориспільщині

На Бориспільщині за службову недбалість судитимуть ексдиректорку лікарні. Вона, ймовірно, завдала збитків бюджету на 3 мільйони 500 тисяч гривень.

Прокурори Бориспільської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно колишньої директорки однієї з районних лікарень Київської області за ч. 2 ст. 367 ККУ (Службова недбалість, тобто невиконання або неналежне виконання службовою особою своїх службових обов’язків через несумлінне ставлення до них, що спричинило тяжкі наслідки). Про це повідомили у Київській обласній прокуратурі, передає Інформатор.

Під час розслідування встановили, що між службовою особою та переможцем тендеру був укладений договір підряду щодо виконання будівельних робіт з реконструкції частини приміщень лікарні Бориспільщини під відділення екстреної медичної допомоги. 59-річна ексдиректорка лікарні на виконання договору підписала звітну документацію, у якій вартість медичного обладнання та супутнього устаткування завищена на понад 3 мільйони 500 тисяч гривень. Внаслідок цього на рахунок підрядної організації безпідставно перерахували бюджетні кошти.

У грудні минулого року ексдиректорці повідомили про підозру.

Нагадаємо, що майже 700 тисяч гривень збитків бюджету міг завдати ексзаступник директора однієї з лікарень на Бориспільщині. Деталі – тут.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору