ЖИТТЯ

На Переяславщині поховали Валентина Льодового: він загинув на війні

На Переяславщині попрощались із захисником Валентином Льодовим. Він загинув на війні.

14 лютого у Переяславському (Студениківська ТГ) попрощалися із солдатом Збройних сил України Валентином Льодовим. Йому було 33 роки. Він загинув 23 січня під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Васюківка Бахмутського району, що на Донеччині. Поховали його на цвинтарі у рідному селі. Про це повідомили на Facebook-сторінці Студениківської територіальної громади, передає Інформатор.

“Його серце було незмірно великим і добрим. У ньому поміщалася повага до матусі, любов до дружини Тетяни та донечок, а племіннику Владику він взагалі став і батьком, і братом, і взірцем. Побратими відзначають надзвичайну хоробрість, поміркованість і зваженість Валентина, його справжню чоловічу дружбу цінують бійці підрозділу, де він воював”, – зазначили на сторінці громади.

Валентин Льодовий народився у селі Переяславське. Навчався у місцевій школі, одружився, там у нього народилися дві доньки. На початку повномасштабного вторгнення разом із хлопцями-односельцями вступив до територіальної оборони. Навесні 2023 року його мобілізували до лав Збройних сил України. Після навчання був направлений на передову. Служив кулеметником 3 піхотного відділення 3 піхотної роти.

“На новорічні свята Валентин приїжджав додому провідати донечок Анічку та Юлечку. Зовсім нещодавно вони з дружиною офіційно оформили шлюб”, – зазначили у повідомленні.

Нагадаємо, що 4 лютого під час виконання бойового завдання загинув бойовий медик із Переяслава Андрій Пищик. Деталі – тут.

Фото: Facebook-сторінка Студениківської об’єднаної територіальної громади

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору