ЖИТТЯ

Ігоря Опанасюка переобрали головою суду в Переяславі

Ігор Опанасюк і надалі буде головою суду в Переяславі. Його переобрали на зборах суддів.

Судді Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду провели збори, на яких визначилися з обранням голови суду та судді-спікера. За результатами таємного голосування на посаду голови строком на три роки повторно обрали Ігоря Опанасюка. Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на видання “Закон і Бізнес”.

Ігор Опанасюк обіймав посаду голови суду з лютого 2021 року. У 2007 році він закінчив Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого, а у 2012-му – Національний університет “Юридична академія України імені Ярослава Мудрого” за спеціальністю “правознавство”. У березні 2012 року його призначили суддею Переяслав-Хмельницького міськрайонного суду. У вересні 2018-го призначений на цю ж посаду безстроково.

Суддею-спікером строком на один рік на цих же зборах обрали Вікторію Хасанову. Станом на кінець 2023 року в переяславському суді працювало 7 суддів із 7 за штатом.

Нагадаємо, що на Бориспільщині за службову недбалість судитимуть ексдиректорку лікарні. Вона, ймовірно, завдала збитків бюджету на 3 мільйони 500 тисяч гривень.

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору