ЖИТТЯ

Скільки коштує житло на Переяславщині: актуальні ціни у лютому

На Переяславщині є вибір квартир та будинків, які можуть стати вашим житлом. Пропонуємо вибірку з кількох із них.

Якщо ви у пошуку своєї ідеальної домівки, то кілька актуальних варіантів житла на продаж на Переяславщині станом на кінець лютого для своїх читачів підібрав Інформатор. Дослідили для цього ресурс olx.

БУДИНОК У ПЕРЕЯСЛАВІ

У Переяславі продається красивий великий будинок в районі 7 садочку. У будинку 3 просторі кімнати з чудовим освітленням та високими стелями, затишна кухня й коридор. Санвузол сумісний. Проведені всі необхідні комунікації для комфортного проживання: світло, центральне водопостачання, індивідуальне газове опалення, власна подвійна каналізація. Поряд з будинком знаходяться магазини, аптека, школа, дитячий садочок, зупинка, відділення банків.

У Переяславі продається трикімнатний будинок

У всіх кімнатах зроблений ремонт

Можливий обмін на квартиру у Києві

Розміщення: Переяслав

Площа: 73,60 кв. метрів

Кількість кімнат: 3

Ціна: 2 мільйони 657 тисяч 840 гривень

БУДИНОК У ТАШАНІ 

У селі Ташань (Ташанська ТГ) продається цегляний будинок. В оселі утеплена підлога, є санвузол, встановлені металопластикові вікна. Також є ділянка 20 сотків. На подвір’ї великий сарай, погріб та багато фруктових дерев. Проведена нова електрична проводка, підведене водопостачання, виведена вентиляція, газ по вулиці.

У Ташані продається будинок

На подвір’ї є сарай та погріб

В будинку утеплена підлога

Розміщення: село Ташань (Ташанська ТГ)

Площа: 57 кв. метрів

Кількість кімнат: 3

Ціна: 956 тисяч 58 гривень

ОДНОКІМНАТНА КВАРТИРА У ПЕРЕЯСЛАВІ

У Переяславі продається затишна однокімнатна квартира з автономним опаленням, яка розміщується на 1 поверсі двоповерхового будинку. Кухня з меблями залишиться новим власникам. Встановлений бойлер для комфортного забезпечення гарячою водою. 8 років тому було зроблено капітальний ремонт: замінено всю сантехніку та двері, встановлено якісні металопластикові вікна. Розташування у зручному районі з розвинутою інфраструктурою: магазини, школи, зупинки громадського транспорту в пішої доступності.

Однокімнатна квартира у Переяславі

Площа 26 кв. метрів

Квартира з автономним опаленням

Розміщення: Переяслав

Площа: 26 кв. метрів

Кількість кімнат: 1

Ціна: 1 мільйон 32 тисячі 542 гривні

Нагадаємо, що ВУКГ у Переяславі закупить пального на понад 2,6 мільйона та собачого корму на 233 тисячі гривень. Деталі – тут.

Підготувала Яна Малишко

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше екслюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору