ЖИТТЯ

У Переяславі посмертно нагородили чотирьох захисників орденами “За мужність”

У Переяславі провели мітинг-реквієм до другої річниці повномасштабної війни. Посмертно відзначили чотирьох військових.

24 лютого у Переяславі біля пам’ятного знаку загиблим учасникам АТО (ООС) та Алеї Слави відбувся мітинг-реквієм до другої річниці повномасштабної війни. Посмертно відзначили загиблих героїв. Про це повідомили на сайті міськради Переяслава, повідомляє Інформатор.

На заході присутні вшанували пам’ять всіх, хто поклав своє життя за країну та майбутню перемогу та поклали квіти до пам’ятного знаку загиблим учасникам АТО (ООС) та до Алеї Героїв. У мітингу взяли участь представники влади, підприємств, установ та організацій громади, депутати, рідні та друзі загиблих героїв, їх побратими, та жителі Переяславщини.

Начальник групи документального забезпечення першого відділу Бориспільського районного центру комплектування та соціальної підтримки майор Андрій Загнойко вручив нагороди рідним загиблих воїнів, які ті здобули посмертно:

Солдата, розвідника-далекомірника Ігоря Бабкова, стрільця-снайпера 3 аеромобільного взводу 2 аеромобільної роти аеромобільного батальйону Володимира Левчука, водія 2 розвідувального взводу розвідувальної роти Олександра Ігнатенка та військового протитанкового відділення взводу вогневої підтримки третьої аеромобільної роти аеромобільного батальйону Максима Кузьменка відзначили орденом “За мужність” ІІІ ступеня.

У Переяславі відбувся мітинг-реквієм до другої річниці повномасштабної війни

Ведуча Влада Черненко

Рідним загиблих вручили посмертні нагороди

На заході зібралося багато людей

До пам’ятного знаку загиблим учасникам АТО (ООС) та до Алеї Героїв присутні поклали квіти

Нагадаємо, що 24 лютого у Переяславі попрощалися із солдатом Олексієм Журбасем. Деталі – тут.

Фото: сайт міської ради

Підтримайте Інформатор на Patreon та отримуйте значно більше ексклюзивного контенту. Оперативно читати наші новини ви зможете, якщо підпишитесь на канали в Telegram або Viber.

Нагору